Toimipisteet

Toimipisteemme sijaitsevat Kuopiossa, Iisalmessa sekä Jyväskylässä. Olet tervetullut käymään toimistollamme, mutta otathan huomioon, että toimistomme ovat turvallisuussyistä lukittuina 24/7. Suurin osa henkilökunnastamme työskentelee etäpisteellä, joten varmistathan ennen tuloasi, että oma yhteyshenkilösi on paikalla.

Kuopio

Viestikatu 7, PL 4000

Ajo-ohje Kuopion toimistolle:
Aja Viestikatu aivan loppuun, kääntöpaikalle asti. Sisään pääset omasta sisäänkäynnistämme toimitalon päädystä - olemme katutasossa.

Maksullista pysäköintitilaa on runsaasti viereisessä parkkihallissa. Hallin sisällä on maksuautomaatti. Kääntöpaikalla on maksuttomia sähköauton latauspaikkoja.
Tositteiden tuonti aukioloaikojemme ulkopuolella onnistuu A-rapun sisäänkäynnin vieressä olevaan postilaatikkoon.

Iisalmi

Riistakatu 7

Ajo-ohje Iisalmen toimistolle:
Olemme osuuspankin talossa, käynti Riistakadun puolelta. Meillä on yhteinen sisäänkäynti Iljan Isännöintikeskuksen kanssa. Kadun varrella on pysäköintitilaa molemmin puolin ja vieressä on myös kauppakeskus Torinkulma.

Jyväskylä

Sohlberginkatu 10

Ajo-ohje Jyväskylän toimipisteelle:
Olemme samassa rakennuksessa liikuntakeskus Linean kanssa ja meillä on yhteinen sisäänkäynti. Toimistotilat löytyvät yläkerrasta. Toimistohuone 10. Pihalla on reilusti parkkitilaa.