ASIAKASTARINA: Kuirin Taksipalvelu

Kuirin Taksipalvelu on osa Ykkösmatkat - konsernia

Virtuaalisille lauteille asiakastarinan muodossa astelee tällä kertaa Kuirin Taksipalvelun yrittäjä, Jukka Kuiri. Kuirin Taksipalvelu tunnetaan tinkimättömästä laadusta autojen ja palvelun suhteen. Tinkimätöntä laatua osattiin vaatia myös tilitoimistolta.


Mikä sai sinut ryhtymään yrittäjäksi? Minkälaisen matkan olet nykyhetkeen asti käynyt?

Päädyin yrittäjäksi olosuhteiden pakosta ja monen sattuman kautta. Koulunkäynti ei enää lukion jälkeen kiinnostanut ja tullakseen toimeen ei voinut vain jäädä kotiin. Lähetin kymmeniä työhakemuksia esimerkiksi kauppoihin, mutta minua ei pyydetty edes haastatteluun. Tiesin taksialla olevan töitä kuljettajille ja alunperin ajattelin, että ajelen taksia jonkin aikaa kunnes keksin mitä haluan tehdä isona. Tuo hetki on nyt kestänyt jo yli kymmenen vuotta ja niistä vuosista suurin osa yrittäjänä. Huomionarvoista on, että en oikein vieläkään tiedä mitä haluan tehdä isona.

Mistä pidät eniten yrittäjyydessä? Mitä muuttaisit jos voisit?

On ollut hienoa huomata kuinka olen omalla työllä voinut elättää itseni, mutta sen lisäksi myös tarjota töitä monelle muulle. Olen lapsesta saakka ollut kovapäinen ja itsenäinen, mutta myös erittäin sosiaalinen. Yrittäjyydessä olenkin saanut hyödyntää kaikkia luontaisia taipumuksiani vapaasti. En koe yrittäjyydessä omalta osaltani olevan muutettavaa, mutta yhteiskuntamme ei ole niin yrittäjäystävällinen kuin sen toivoisin olevan.

Kerro vapaasti yrityksestäsi ja sen historiasta ja tulevaisuudesta

Kuirin Taksipalvelu kuopiolainen perheyritys, joka on keskittynyt laadukkaisiin henkilökuljetuksiin. Laatutietoiset asiakkaat tunnistavat meidät mustista Mercedeksistä sekä ammattitaitoisista kuljettajista. Ukkini ja isäni ovat tehneet pitkän päivätyön "liikenteen kohinassa" kuten he itse sen ilmaisevat. Aloitin yrittäjänä puhtaalta pöydältä, mutta olen kuitenkin kokenut tärkeäksi jatkaa heidän oppien ja periaatteiden mukaisesti. Vuosien aikana itselleni on syntynyt aito halu olla palvelun verran parempi, josta on muodostunut myös yrityksemme slogan. Asiakaspalautteiden perusteella olemme myös onnistuneet asiakaspalvelussa ja meillä on yleisesti hyvä maine Kuopion alueella.

Syksystä 2020 lähtien Kuirin Taksipalvelu on kuulunut osaksi Ykkösmatkat-konsernia. Samaan konserniin kuuluvat myös Ykkösgolf sekä Cadillac Taksi. Yhdessä olemme Itä-Suomen johtava matkatalo ja monipuolisin henkilöliikenteen palveluntarjoaja alueellamme. Suurin haaste ja tällä hetkellä suorainen este, etenkin matkatoimiston puolella, liiketoiminnan harjoittamiseen on vallitseva koronatilanne. Viime vuodesta piti tulla kaikilla mittareilla mitattuna ennätysvuosi liiketoimintamme osalta. Uskomme, että ennätysvauhtiin päästään kunhan rajoitukset hellittävät otetaan ja korona väistyy. Ennätysten tekemiseen meillä on kaikki tarvittava valmiina.


Kuirin Taksipalvelu tunnetaan laadukkaista autoista ja palvelusta

Yhteydenpito on helppoa ja pidän siitä, että oman nimetyn yhteyshenkilön saa tavata myös kasvokkain.


Miten olet kokenut palvelumme ja yhteistyömme? Mihin olet erityisen tyytyväinen?

Yhteistyö on ollut alusta saakka luontevaa ja helppoa. Itsenäisestä luonteesta huolimatta olen aina arvostanut yhdessä tekemistä. Yrittäjänä pyrin valitsemaan yhteistyökumppanit mahdollisimman läheltä ja on hienoa kun palveleva tilitoimisto löytyi omasta kaupungista. Yhteydenpito on helppoa ja pidän siitä, että oman nimetyn yhteyshenkilön saa tavata myös kasvokkain. Tietynlainen savolainen lupsakkuus näkyy yhteistyössä ja asiat sujuvat näppärästi sekä asiantuntevasti ilman, että minun täytyisi stressata niistä.

Kerro omin sanoin, minkälainen kokemus sinulle oli yhteistyön aloittaminen ja siirtyminen asiakkaaksemme?

Siirryin asiakkaaksi isosta koko maan kattavasta tilitoimistosta. Valitettavasti koin olevani liian pieni yrittäjä, että minut olisi huomioitu heidän koneiston rattaissa. Kuopion Ykköstileillä olen saanut henkilökohtaista palvelua alusta saakka ja palvelu on mitoitettu juuri sellaiseksi kuin itse haluan.


Kuirin Taksipalvelun yhteystiedot:

www.kuirintaksipalvelu.fi

Puhelin: 0300 30 30 30

Sähköposti: info@kuirintaksipalvelu.fi

Sosiaalinen media

Facebook: @Kuirintaksipalvelu

Facebook: @cadillactaksi

Ykkösmatkat - yhteystiedot:

www.ykkosmatkat.fi

Puhelin: 017 3863 223

Sähköposti: myynti@ykkosmatkat.fi

Sosiaalinen media:

Facebook: @ykkosmatkat

 

Kuvien © Copyright Savon Xpress

Lisää uusi kommentti

Puhdas teksti

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
CAPTCHA
Testataan, oletko robotti