ASIAKASTARINA: Pasielektro Oy

Kuopion Ykköstilien asiakastarinassa Pasielektro Oy

Tämän viikon asiakastarinassa esittelyvuoron saa Pielavedeltä käsin toimiva Pasielektro Oy. Kysymyksiin vastaa toimitusjohtaja Toni Katainen:

Sana vapaa. Kerro itsestäsi, yrityksestäsi ja miten päädyit yrittäjäksi?

Valmistuin 2003 Kuopion ammattikorkeakoulusta sähköinsinööriksi. Minusta piti tulla voimalaitosinsinööri joka laskee ja suunnittelee sähköverkkoja. Tein kuitenkin lopputyöni ajoneuvosähköihin liittyen, ja tällä tiellä ollaan edelleen. Olen ollut Pasielektro Oy:llä töissä valmistumisestani lähtien.

Vuonna 2019 tarjoutui mahdollisuus ostaa yritys, ja ostin yrityksen liiketoimintakaupalla itselleni. Entiselle omistajalle jäi kaiverrusliiketoiminta ja kaikki muu tälle ”uudelle” Pasielektro Oy:lle.

Minkälaisia tuotteita ja palveluita teiltä saa? Ketkä ovat teidän asiakkaitanne?

Pasielektro oy tarjoaa asiakkailleen oikeastaan kaikkea ajoneuvosähköihin liittyvää. Tarvittaessa tehdään sähkösuunnittelu, dokumentointi, valmistus ja testaus asiakkaan tarpeiden mukaan.

Pääasiassa asiakkaitamme ovat konepajat/yritykset jotka valmistavat työkoneita, ambulansseja, paloautoja, metsäkoneita, aurauskalustoa tai mitä vaan pääasiassa akkujännitteellä toimivia kokonaisuuksia.

Osa asiakkaista suunnittelee johtosarjansa itse. Tällöin teemme heille valmiiksi heidän haluamansa kokonaisuuden ja he levittävät sähkösarjat laitteeseensa paikalleen. On myös sellaisia asiakkaita joille käymme asentamassa paikanpäällä sähköt koneeseen ja testaamme että kaikki toimii kuten kuuluu.

Yrityksenne on perustettu vuonna 2019 – minkälaiset ovat tulevaisuuden suunnitelmat ja näkymät?

Tulevaisuudensuunnitelmia on tällä hetkellä hankala ennustaa kun tämä ala riippuu niin paljon maailmantilanteesta. Tavoitteena toki pyrkiä kasvattamaan liiketoimintaa tulevaisuudessa.


Pasielektro Oy tuotantotila

Itse ei tarvitse huolehtia kirjanpitoasioista ja voi keskittyä täysillä yrityksen muuhun pyörittämiseen ja kehittämiseen.


Sana vapaa. Kerro yhteistyöstämme ja missä me olemme mielestänne erityisesti onnistuneet?

Ykköstilit valitsin tilitoimistoksi sen takia, koska olin kuullut siitä hyvää. Lisäksi he hallitsevat myös meidän käyttämän taloushallinto-ohjelman, tämä hyödyttää meitä äärettömän paljon päivittäisissä asioissa.

Teidän kanssa on ollut todella vaivaton toimia ja apua saa silloin kun on tarvis. Itse ei tarvitse huolehtia kirjanpitoasioista ja voi keskittyä täysillä yrityksen muuhun pyörittämiseen ja kehittämiseen. Valintaan vaikutti myös se, että Aino on saman kylän tyttöjä.. 😊

Miten olemme onnistuneet palvelemaan teitä välimatkasta huolimatta?

Välimatka ei ole nykyaikana ongelma kun kaikki tiedot liikkuvat sähköisesti.


Pasielektro Oy

Pajatie 6, 72400 Pielavesi

Toni Katainen, toimitusjohtaja

www.pasielektro.fi

Lisää uusi kommentti

Puhdas teksti

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
CAPTCHA
Testataan, oletko robotti