Laskutuspalvelut

Toimiva laskutus on jokaisen yrityksen elinehto. Siksi onkin ihan luonnollista, että tilitoimisto tarjoaa asiakkailleen eväät tehokkaaseen laskutukseen. Me emme ole poikkeus. Me tarjoamme jokaiseen tarpeeseen sopivat, räätälöidyt laskutusratkaisut - sekä tuotteet, että palvelut.

Laskutustarpeita on erilaisia. Yhden henkilön konsulttiyritys ei välttämättä tarvitse monimutkaisia järjestelmiä. Riittää, että muutama lasku kuussa lähtee kätevästi ja helposti. Toisaalta taas kymmenen henkilön korjausrakentamista tekevä yritys saattaa kaivata laskutukseen ja projektin hoitamiseen useampia ohjelmia - näiden yhteenliittäminen ja helppo hallinnointi säästää aikaa ja rahaa. Me pystymme palvelemaan myös laskutuksen osalta niin pieniä konsultteja, kuin isoja konsernejakin.


Tiesitkö tämän laskutuspalveluistamme?

Jokainen laskutussovellus, jota tarjoamme, kykenee lähettämään uuden verkkolaskulain mukaisia verkkolaskuja. Saat meiltä kuukausimaksuttoman laskutussovelluksen, johon sisältyy myyntilaskujen valvonta sekä muistutus- ja perintäpalvelut tarvittaessa.

Hoidamme asiakkaittemme maksuliikenteen valvontaa sovittaessa - ja se tuo huolettomuutta sekä turvaa.


Laskujen rahoitus

Joskus pelkkä helppo laskutus ei riitä - myyntisaatavat olisi hyvä saada käyttöön per heti. Muutamia järkisyitä, milloin laskut kannattaa rahoittaa;

  • Maksuajat ovat pitkiä
    • Monesti isot yritykset sanelevat maksuajan yksipuolisesti - pahimmillaan työstä aiheutuneet palkkakulut maksetaan kahdesti, ennen kuin lasku erääntyy
  • Myynti vaatii ostoja
    • Jos halutaan kasvattaa liiketoimintaa tulorahoituksella, mutta myynti vaatii esim. tuote-erän valmistamisen tai oston, laskurahoituksella saadaan heti valmius uuteen investointiin
  • Yritystoiminta käynnistyy
    • Joskus yritystoiminnan käynnistäminen tietää kuukausien palkattomuutta. Projektiluontoiset työt saa laskuttaa joko projektin loputtua tai maksuerätaulukon mukaisesti.

Laskurahoitus käytännössä tarkoittaa saatavien lyhytaikaista panttausta. Laskurahoitukselle on tyypillistä, että tietty osa (yleensä 50 - 70 %) rahoitetaan heti myyntilaskun lähtiessä ja loput tulevat eräpäivän mukaisesti laskun saajan maksaessa laskun. Laskurahoitus on edullista verrattuna laskujen myymiseen.

Miten saat laskurahoituksen käyttöösi?

Edustamme yhteistyökumppanimme, KTI Laskutuksen laskurahoituspalvelua. Tarjoamme laskurahoitusta niin Kuopion Ykköstilien asiakkaille kuin myös muillekin itsenäisenä edustajana. Voit ottaa yhteyttä myyntiimme alla olevilla lomakkeilla!

Sinua voisi kiinnostaa seuraava sisältö: