Sähköinen taloushallinto

Haluamme olla modernin taloushallinnon edelläkävijöitä. Siksi emme enää tarjoa paperista kirjanpitoa uusille asiakkaillemme. Uudet asiakkuudet siirrämme sähköisiin järjestelmiimme. Käytössämme on Heeros ja Lemonsoft, jotka toimivat moderniin tapaan yhteiskäyttöisesti tilitoimiston kanssa.

Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi kuiteista otetut kuvat saadaan käytännössä kuvanottohetkellä myös suoraan järjestelmään käsittelyyn, sisäiseen kierrätykseen ja/tai tiliöitäväksi. Mikä tilanteesi ikinä onkaan, tilitoimiston vaihto tai taloushallinnon sähköistys, kartoitamme aina tilanteen ja ehdotamme sinulle parhaiten sopivaa ratkaisua.


Tiesitkö tämän EU:n verkkolaskudirektiivistä?

Uusi verkkolaskulaki velvoittaa yritykset lähettämään laskun verkkolaskuna, ostajan näin vaatiessa. Sähköpostilla lähetetty PDF-lasku ei ole verkkolasku.

Lue lisää verkkolaskulaista blogistamme


Miten sähköinen taloushallinto hyödyttää sinua?

Säästät aikaa sekä rahaa. Meidän hinnoittelumme perustuu arvioon työn määrästä. Mitä vähemmän työtä, sitä edullisemmaksi hintakin tulee. Sähköisellä taloushallinnolla, eli toisin sanoen käyttämällä modernia taloushallinnon ohjelmaa, aikaa ei mene paperisten kuittien, laskujen tai muiden tositteiden mapittamiseen tai käsittelyyn. Saapuvat laskut ohjautuvat automaattisesti ostolaskujen kierrätysjärjestelmään ja erilaisia kierrätyskulkuja voidaan automatisoida toimittajien ja laskujen mukaan. Toistuvaislaskut ja massalaskutus hoituu muutamalla napin painalluksella.

Sinä teet taloushallinnon rutiinityöt, missä ja milloin vain. Voit käyttää moderneja taloushallinnon ohjelmistoja internetselaimella tai mobiililaitteella. Laskujen hyväksyntä, lähetys, aineiston luonti yms. työt onnistuvat niin laiturilta, kuin vaikka laskettelureissulta.

Talouden tilasi on reaaliaikaista ja seurattavampaa. Esimerkiksi myyntilaskujen valvonta on työlästä - ja turhaa - ilman reaaliaikaista ja automatisoitua prosessia.

Kuinka otat sähköisen taloushallinnon käyttöösi?

Juttele myynnin kanssa. Voit ottaa yhteyttä alla olevilla lomakkeilla. Katsomme yhdessä kanssasi, mikä ohjelmisto sinulle sopii sekä mitkä moduulit tai lisenssit sinun kannattaa ottaa käyttöön. Pieni toiminta ei vaadi suuria investointeja, jotta toiminta on sähköisen taloushallinnon piirissä. Vakiintunut ja kasvava liiketoiminta sen sijaan hyötyy kokonaisvaltaisen ohjelmiston ominaisuuksista.

Sähköisen taloushallinnon hinta

Ohjelmistokustannus riippuu valituista moduuleista / lisensseistä, mutta laskemalla omalle työllesi tuntihinnan, ohjelmiston tuoma ajansäästö harvoin - jos koskaan - jättää sinua pakkasen puolelle. Päinvastoin, säästyneen ajan voi käyttää ydinliiketoimintaan ja tuottavampaan toimintaan.