Asiantuntijapalvelumme soveltuvat jokaiselle yritykselle, joka haluaa päätöksenteon tueksi lukuja ja dataa. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittämään omaa liiketoimintaansa talouden lukujen ja ennusteiden avulla.

show_chart

Liiketoiminnan kehitys

Kun on aika kehittää omaa tekemistä ja kasvattaa yrityksen lukuja, voimme auttaa kehittämään liiketoimintaa monella eri tavalla.

add_chart

Talouspäällikkö

Ulkoinen talouspäällikkö on täydellinen valinta kasvuyrityksille, jotka tarvitsevat lukuja tiedolla johtamiseen ja kasvuun. Talouspäällikkö-palvelut tuottavat tarvittavat raportit, budjetit ja ennusteet.

moving

Yritysverotus

Tehokkaalla verosuunnittelulla ja verojen optimoinnilla yritykset voivat huolehtia omasta vakavaraisuudestaan ja maksimoida tuloksen tukemaan yrityksen valittua strategiaa.

Yritysjärjestelyt vaativat onnistuakseen paljon eri näkökulmia, tietoa ja lukuja. Eivätkä ne silti ole riskittömiä. Lukuja täytyy osata tulkita oikein ja myös verotuksen ja eri järjestelyiden prosessit täytyy tuntea läpikotaisin.

Olemme yritysjärjestelyssä apuna

Me Kuopion Ykköstileillä olemme palveleva ja neuvova taloushallinnon asiantuntijaorganisaatio. Meillä on pitkä kokemus menestyksekkäistä yritysjärjestelyistä ja voimmekin hyvillä mielin taata onnistuneen yritysjärjestelyn. Yritysjärjestelyt ovat monesti pitkiä prosesseja ja isoja projekteja, jotka vaativat huolellisuutta ja asiantuntemusta. Joten asiantunteva kumppani on jokaisen euron arvoinen.

Yritysjärjestelyssä autamme mm:

  • Yhtiömuutokset
    • Esim. henkilöyhtiöstä osakeyhtiöksi
  • Fuusiot, yritysten sulautumiset ja jakautumiset
  • Liiketoiminnan siirrot
  • Osakevaihdot

Huolehdimme, että aikataulu pitää ja jokainen osapuoli on asianmukaisesti informoitu ja ajan tasalla. Huolehdimme myös mahdolliset kuulutusmenettelyt, viranomaisprosessit ja muut yritysjärjestelyihin liittyvät asiat. Olemme siis yhteisen veneen kippareita, jotta kokonaisuus pysyy kasassa.

Kirjoituksia aiheesta

Mikäli tämä aihe on sinua kiinnostava, saattaisit olla kiinnostunut näistä kirjoituksista:


Maailma, liiketoiminta ja työtavat muuttuvat nopeammin kuin koskaan. Tarvitaanko enää budjetointia?

Syitä valita tilitoimisto on monia ja tässä kirjoituksessa käsitellään tilitoimiston skaalautuvuutta. Mihin sitä tarvitaan ja miksi skaalautuva tilitoimisto on tärkeä valinta?