Palkkahallinnon ja HR:n palvelut ja työtehtävät tyypillisesti liittyvät palkkojen laskentaan, viranomaisasiointiin ja avustusten hakuun sekä työoikeuteen liittyvään neuvontaan.

receipt_long

Palkanlaskenta

Autamme työnantajia käyttämään työaikaansa tehokkaammin. Voimme tehdä TES-tulkinnan sekä tulorekisteri-ilmoituksen palkkojen laskennan yhteydessä. Palvelemme myös työajanseurantaan liittyvissä kysymyksissä.

balance

Työoikeus

Autamme työnantaija liiketoiminnan ja henkilökunnan kasvun yhteydessä mm. työoikeuteen, työsuhteisiin ja työehtosopimusten tulkintaan liittyvissä kysymyksissä.

calculate

Avustukset

Jotta työntekijät ja työnantaja saavat sen mitä heille kuuluu, avustamme esimerkiksi viranomaishakemuksissa sekä kela- ja sairaspäivärahahakemuksissa.

Työsuhteet ja työlainsäädäntö eivät aina ole yksinkertaisia asioita. Mitä voi sopia keskenään ja mikä on pakottavaa lainsäädäntöä?

Tarjoamme laajan valikoiman työoikeuden palveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan yrityksesi tarpeita. Olemme tilitoimisto, jolla on vankka kokemus ja asiantuntemus myös työoikeuden alalta. Ymmärrämme, että työoikeusasiat voivat olla monimutkaisia ja vaativat tarkkaa huomiota. Siksi tarjoamme kattavia ratkaisuja, jotka auttavat sinua varmistamaan, että yrityksesi noudattaa kaikkia asiaankuuluvia lakeja ja määräyksiä.

Miksi valita meidät hoitamaan työoikeuden asiat yrityksessäsi? Alla on muutamia keskeisiä syitä:

  • Ammattitaito ja kokemus: Olemme toimineet tilitoimistona pitkään ja hankkineet vankan osaamisen työoikeuden alalta. Tiedämme, miten erilaiset säännökset ja määräykset vaikuttavat yritykseesi ja voimme auttaa sinua navigoimaan niiden läpi.
  • Kattavat palvelut yhdellä luukulla: Tarjoamme monipuolisia palveluita, jotka kattavat kaikki työoikeuden näkökulmat. Olipa kyse sitten palkanlaskennasta, työsopimuksista, irtisanomisista tai muista liittyvistä aiheista, me voimme auttaa.
  • Säästä aikaa ja resursseja: Työoikeuteen liittyvien asioiden hoitaminen voi olla aikaa vievää ja vaativaa. Meidän asiantuntijamme ottavat tämän taakan harteilleen, jotta voit keskittyä keskeisiin liiketoimintaprosesseihin.
  • Riskienhallinta: Yrityksesi voi kohdata riskejä, jos työoikeutta ei hoideta asianmukaisesti. Me autamme sinua tunnistamaan ja hallitsemaan näitä riskejä, jotta voit välttää mahdolliset ongelmat tulevaisuudessa.
  • Yksilöllinen lähestyminen: Ymmärrämme, että jokainen yritys on erilainen. Siksi räätälöimme palvelumme vastaamaan juuri sinun tarpeitasi ja tilannettasi.
  • Pitkäaikainen kumppanuus: Tavoitteenamme ei ole vain tarjota palvelua, vaan myös luoda pitkäaikainen kumppanuus kanssasi. Olemme täällä tukemassa sinua kaikissa työoikeuteen liittyvissä haasteissa.

Olipa kyseessä pieni tai suuri yritys, voimme tarjota sinulle ammattitaitoista neuvontaa ja käytännön ratkaisuja työoikeuden alalla. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää siitä, miten voimme auttaa yritystäsi menestymään työoikeuden osalta.

Kirjoituksia aiheesta

Mikäli tämä aihe on sinua kiinnostava, saattaisit olla kiinnostunut näistä kirjoituksista:


Vieraskynäkirjoituksessa yheistyökumppanimme, Staffroom Oy:n näkemyksiä työyhteisöviestinnän vaikeudesta
Vieraskynäkirjoituksessa KTI Laskutuksen asiakaspäällikkö Markus Iltanen vastailee laskurahoitukseen liittyviin yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.