VIERASKYNÄ: Laskurahoitus ja usein kysytyt kysymykset

Vieraskynässä KTI Laskutus Oy ja aiheena laskurahoitus

Vieraskynäkirjoituksessa yhteistyökumppanimme, perintä- ja laskurahoituspalveluita tarjoava KTI Laskutus Oy. Tässä vieraskynäkirjoituksessa kerrotaan tarkemmin laskurahoituksesta - mitä se on, mitä se maksaa ja kenelle se sopii.

 

Laskurahoitus – miten se oikein toimii

Laskurahoitus on ehkä yksi helpoimmin käyttöön otettavista työkaluista kassankierron nopeuttamiseen. Nykyään maksuajat pidentyvät jatkuvasti ja vaikka maksaja olisi varma niin silti pitkä maksuaika hidastaa kassankiertoa ja saattaa vaikeuttaa investointeja. Tähän laskurahoitus on oikea palvelu poistamaan kitkaa prosessista.

Kokosimme tähän yleisimpiä kysymyksiä, mitä asian tiimoilta tulee vastaan.

 

Kenelle laskurahoitus sopii?

Laskurahoitus sopii kaikenkokoisille yrityksille toimialaan katsomatta. Laskujen määrällä tai koolla ei ole merkitystä, ei myöskään sillä tehdäänkö B2B vai B2C kaupppaa.

Pienin määrä laskuja minkä voimme rahoittaa on yksi lasku. Erityisen tyytyväisiä asiakkaita löytyy vaikkapa rakennus- ja talotekniikkapuolelta, jossa maksuajat ovat pitkiä ja työt edellyttävät esim. tarvikehankintoja jo kauan ennen kuin asiakasta päästään laskuttamaan.

 

Paljonko laskusta saa heti tilille?

Rahoitusaste riippuu pitkälti siitä mikä on yrityksen oma toive. Usein ei ole edes tarvetta 100% rahoitukselle ja tällöin kannattaa jo rahoitusprovisionkin puolesta laskea mahdollisimman hyvin sille tasolle mikä vastaa kassan aitoa tarvetta. Yleisin rahoitusaste on jossain 30-70%, välillä mutta elää joustavasti kumpaankin suuntaan juuri sinun yrityksesi tarpeen mukaan. Myös se 100% on mahdollinen.

 

Mitä laskurahoitus sitten maksaa?

Laskurahoituksen kulu on ainoastaan laskukohtainen rahoitusprovisio ja käsittelykulu. Ei mitään muuta.

 

Kauanko käyttöönotto kestää?

Haluamme olla alan nopein, optimitapauksessa käyttöönotto yhteydenotosta on vain tunteja. Ja opastamme muutenkin käyttöönoton mahdollisimman helpoksi. Hyvä laskurahoitusprosessi vie rutiineja pois, ei tuo niitä lisää.

Kuulostaa byrokraattiselta

Mutta ei sitä ole, saat aina oman yhteyshenkilön, johon voit olla yhteydessä kaikissa asioissa. Tarjoamme nopean vasteen myös asiakaspalvelussa, emme pelkästään myynnissä.

 

Mitä hyötyä laskurahoituksesta on?

  • Saat laskuista aina heti rahaa tilillesi
  • Me hoidamme reskontran puolestasi
  • Kassanhallintaan tulee paljon lisää ennustettavuutta.

 

Miten laskurahoitus otetaan käyttöön?

Jos käytössä ei ole mitään laskutusohjelmaa voidaan käyttöön ottaa ilmainen KTI-Online johon laskut voidaan syöttää. Ohjelma on ilmainen käyttää vaikka laskurahoitusta ei olisi, tarjoamme ohjelman kaikille yrittäjille.

Jos käytössä on jokin yleinen taloushallinnon ohjelmisto voimme useista ohjelmistoista noutaa aineiston suoraan. KTI Laskurahoitus integroituu suoraan esimerkiksi Netvisoriin ja Procountoriin sekä moniin muihin ohjelmistoihin.

Pyydä tarjous suoraan meiltä tai Kuopion Ykköstilien kautta.

 

Minulla on vähän laskuja, onko palvelu turha minulle?

Jos nopeampi kassankierto auttaa sinua, niin meille ei ole väliä minkä verran laskuja lähetät. Isot ja pienet asiakkuudet ovat yhtä tervetulleita meille. Voidaan laskea tarjous juuri sinun tarpeitasi vastaamaan. Usein myös voidaan kulloisenkin tilanteen mukaan muuttaa nopeasti rahoitusastetta. Näin saat aina juuri sinun tarpeisiisi sopivan palvelun.

 

Kuulostaa hyvältä, miten päästään alkuun?

Ota yhteyttä, niin laskemme sinulle juuri sinun tarpeisiisi sopivan tarjouksen. Muista myös, että me haluamme olla alan joustavin toimija, kun sinun yrityksesi tilanne muuttuu me muutumme mukana. Haluamme räätälöidä palvelun, mikä auttaa sinua parhaiten aina juuri sinun sen hetkisessä tilanteessa.


Yhteydenotto

Voit olla yhteydessä joko suoraan KTI Laskutus Oy:n avainasiakaspäällikköön, tai Kuopion Ykköstilien myyntiin.

 

KTI Laskutus Oy

Markus Iltanen

040 768 9005

etunimi.sukunimi@ktilaskutus.fi

 

Kuopion Ykköstilit Oy

Mikko Happonen

040 164 1661

etunimi.sukunimi@ykkostilit.fi

 

Sinua voisi kiinnostaa seuraava sisältö:

Lisää uusi kommentti

Puhdas teksti

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
CAPTCHA
Testataan, oletko robotti