Yrityksen perustaminen

Yrityksen perustaminen on iso askel ja hyvällekin suunnitelmalle on hyvä saada ammattilaisen näkemys mm. oikean yhtiömuodon valinnan ja veroneuvonnan suhteen. Meillä on laaja kokemus liiketoimintasuunnitelmien suunnittelusta sekä yrityksen perustamisesta, jonka avulla voimme auttaa aloittavaa yrittäjää välttämään alkuvaiheen riskit. Sparraamme, tsemppaamme ja neuvomme yrityksen perustamisen kanssa mielellämme.

Yhtiömuodon valinta

Olemme heti alusta asti mukana yritystä perustettaessa ja autamme sinua löytämään oikean yhtiömuodon. Kun olemme mukana heti yrityksen ensiaskelista lähtien, yhteistyö on taatusti hedelmällistä ja aloittava yrittäjä voi aloittaa yritystoiminnan yhtä murhetta vähemmän. Uuden yrityksen perustaminen vaatii hieman paperityötä, samoin kuin aloitusvaihe. Me haluamme varmistaa, että kaikki menee alusta asti oikein - ja ajallaan.

Startupit ja kansainvälistyminen

Palvelemme mielellämme start-upeja alusta alkaen. Meillä myös rahkeet ja osaaminen riittää kansainvälistymiseen asti. Lisäksi verkostossamme on kansainvälisen liiketoiminnan ammattilaisia, joita voimme tarvittaessa hyödyntää. Start-upeille on alusta asti äärimmäisen tärkeää, että mukana on osaava tilitoimisto, joka haluaa edesauttaa liiketoiminnan kasvua ja tarjoaa omalta osaltaan oikeat työvälineet liiketoiminnan kasvuun.

Yrityksen perustaminen

Yrityksen perustamiseen liittyy myös jonkun verran esitöitä, joten on tärkeää, että kaikki hoidetaan ajallaan ja oikeassa järjestyksessä. Rahoituksen järjestäminen on yksi isoista kysymyksistä ja oikein tehty budjetti on myös tukena liiketoiminnan alkuvaiheessa.

Autamme mm. rahoitushakemusten, starttirahan, lomakkeiden ja osakassopimusten kanssa.

Yhdistyksen perustaminen

Teemme paljon yhdistysten kirjanpitoa ja taloushallintoa. Meillä on hyvä käsitys ja osaaminen yhdistysten kirjanpidosta sekä myös yhdistyksen toiminnan kehittämisestä. Meiltä saat apua yhdistyksen ja/tai järjestön perustamiseen ja niiden talouden hoitoon ja neuvontaan.


Kiinnostaako yrityksen perustaminen? Lataa opas

Olemme kirjoittaneet yrittämisestä kiinnostuneille hyvin selkokielisen ja tiiviin oppaan. Uuden yrittäjän opas on sinulle, joka olet perustamassa uutta yritystä ja haluat tietää yrittämisen onnistumisen edellytykset. Lataa opas täältä!