Asiakastarina

ASIAKASTARINA: Studio El Nino

Me palvelemme kaikenlaisia asiakkaita koosta ja toimialasta riippumatta. Meillä on paljon kauneudenhoitoon ja parturi-kampaamotoimintaan keskittyviä yrityksiä. Tässä asiakastarinassa heistä yksi, Kuopion keskustassa sijaitseva Studio El Nino ja sen yrittäjä, Jasmin Koivula. Jasmin on lähtenyt ennakkoluulottomasti yrittäjäksi kesken Covid-19 koronapandemia-ajan ja hyvällä menestyksellä. Alta voit lukea Jasminin haastattelun:

ASIAKASTARINA: tmi Fysio Carita Tervonen

Asiakastarinassamme tällä kertaa ihanan positiivinen ja iloinen fysioterapeuttiyrittäjä, Carita Tervonen. Caritan työpäivät koostuvat monipuolisesti erilaisista työtehtävistä ja välillä yrittäjän päivätahti voi tuntua hyvinkin kiireiseltä. Vaivaton ja helppo taloushallinto on silloin kiireisen yrittäjän paras kumppani - työajan voi käyttää laskutettavaan työhön.

Lue alta mielenkiintoinen asiakastarina, jossa pääset mukaan elämään fysioterapeutin ja kuntovalmentajan päivää ja työtehtäviä!

ASIAKASTARINA: Iljan Isännöintikeskus Oy

Saimme eetteriin lisää asiakastarinoita. Tällä kerralla oman hetkensä Kuopion Ykköstilien asiakastarinoiden parrasvaloissa saa vuonna 2019 perustettu isännöintitoimisto, Iljan Isännöintikeskus Oy. Lue alta, mikä sai kokeneen isännöitsijän perustamaan oman isännöintiyrityksen ja miksi Ilja on tyytyväinen tilitoimistovalintaansa.

Sana vapaa. Kerro yrityksestäsi ja miten päädyit yrittäjäksi

Päädyin yrittäjäksi useamman vuoden mietinnän jälkeen. Halusin jotain uutta työhöni ja yrittäjyyteen sain paljon usealta taholta ulkopuolista kannustusta.

ASIAKASTARINA: Pasielektro Oy

Tämän viikon asiakastarinassa esittelyvuoron saa Pielavedeltä käsin toimiva Pasielektro Oy. Kysymyksiin vastaa toimitusjohtaja Toni Katainen:

Sana vapaa. Kerro itsestäsi, yrityksestäsi ja miten päädyit yrittäjäksi?

Valmistuin 2003 Kuopion ammattikorkeakoulusta sähköinsinööriksi. Minusta piti tulla voimalaitosinsinööri joka laskee ja suunnittelee sähköverkkoja. Tein kuitenkin lopputyöni ajoneuvosähköihin liittyen, ja tällä tiellä ollaan edelleen. Olen ollut Pasielektro Oy:llä töissä valmistumisestani lähtien.

Tilaa aihepiirin Asiakastarina RSS-syöte